Arda Tatu - Tulung
Arda Tatu - Tulung

Lirik Lagu Arda Tatu – Tulung

Lirik Lagu Tulung

Didi Kempot

Mbulan, mbulan gedhe sing ono langit biru
Tulung padhangono uripku
Lintang, lintang luku, sawange awakku
Wengi iki ora biso turu

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wis meh pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno

CHORUS
Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang mbulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung…

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wis meh pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno

CHORUS
Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung…

Download Mp3 Arda Tatu – Tulung

BACA juga :  Lirik Lagu Aisyah Istri Rasulullah – Cover Brisia Jodie

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Arda Tatu - Tulung

Download Mp3 Arda Tatu – Tulung

syahiba - tatu

Download Mp3 Syahiba – Tatu