Anggun Pramudita - Loro Pikir
Anggun Pramudita - Loro Pikir (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Anggun Pramudita – Loro Pikir

Lirik Lagu Loro Pikir 

Anggun Pramudita

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan jero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan jero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo
sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo

Download Mp3 Anggun Pramudita – Loro Pikir

Tinggalkan Balasan

Anggun Pramudita - Loro Pikir

Download Mp3 Anggun Pramudita – Loro Pikir

Bulan Penuh Ampunan - Bunga Citra Lestari

Download Mp3 Bulan Penuh Ampunan – Bunga Citra Lestari