Download Ndarboy Genk – Ojo Nangis (Cover by Woro Widowati)

Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Cover by Woro Widowati)

Lirik Lagu Ojo Nangis

Ndarboy Genk

Cover by Woro Widowati

mbiyen mbok perjuangke
saiki mbok sia siake
aku sing selalu ono pas kowe loro
pas kowe durung sopo sopo

aku wis jogo ati
kowe dolanan neng buri
kabeh sing tak perjuangke sio sio
kowe milih karo sing luwih mulyo

mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun, kulo nderek langkung
tresno wis rampung

ojo nangis (ojo nangis)
sing uwes yo uwes (yo uwes)
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

aku nyerah (aku nyerah)
seng bubrah ben bubrah (ben bubrah)
kowe bakal ngerti larane
naliko ditinggal pas jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun, kulo nderek langkung
tresno wis rampung

ojo nangis (ojo nangis)
sing uwes yo uwes (yo uwes)
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

aku nyerah (aku nyerah)
seng bubrah ben bubrah (ben bubrah)
kowe bakal ngerti larane
naliko ditinggal pas jeru jerune

BACA juga :  Lirik Lagu Ya Maulana - Sabyan (Cover Aishwa Nahla Karnadi)

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

Download Ndarboy Genk – Ojo Nangis (Cover by Woro Widowati)

https://www.youtube.com/watch?v=uvSu_x5bnp8

No Comments
Post a comment