Download MP3 Yeni Inka ft New Pallapa – Sepine Wengi

Download MP3 Yeni Inka ft New Pallapa - Sepine Wengi

Download Lirik Lagu Sepine Wengi 

Yeni Inka 

New Pallapa 

Cobo Sawangen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan
Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati

Download MP3 Yeni Inka ft New Pallapa – Sepine Wengi

BACA juga :  Lirik Lagu Cakra Khan with Rommate Project - Adalah Aku
No Comments
Post a comment