Download Mp3 Woro Widowati – Wes Tatas (Official Music Video) | Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas

Woro Widowati - Wes Tatas (Official Music Video) | Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas

Lirik Lagu Wes Tatas | Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas

Woro Widowati 

Tak eleng eleng bien tau ngomong opo
Arep ngancani aku nganti tekan pungkase umurku
Nanging sak iki ne koe ninggal janjine
Ibarat banyu mili wes tekan segoro
Cobo dadi aku kuat po atimu
Meski koe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Cobo dadi aku kuat po atimu
Mesti koe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

BACA juga :  Lirik Lagu Melepasmu - Drive

Download Mp3 Woro Widowati – Wes Tatas (Official Music Video) | Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas

https://www.youtube.com/watch?v=l9-Wscju4NE

No Comments
Post a comment