in

Download Mp3 Wes Tatas – Happy Asmara

Wes Tatas - Happy Asmara
Wes Tatas - Happy Asmara (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Wes Tatas

Happy Asmara

Tak Eleng-eleng mbiyen

tau ngomong opo

Arep ngancani aku tekan

pungkase umurku

 

Nanging saikine

kowe ninggal janjine

Ibarat banyu mili

wes tekan segoro

 

Cubo dadi aku kuat po atimu

Mesti kowe sambat ora kuat

Aku uwes ora pengen lara

Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

 

Reff :

Layangan sing tatas

Tondo tresnoku wis pungkas

Mabur duwur ngalang-alang

Yen nibo dadi kenangan

 

Kowe sing tak eman-eman

Ninggalke roso kelaran

Opo iki wes takdire

Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..

Download Mp3 Wes Tatas – Happy Asmara

Report

Written by Ikbal Rifki

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Condong Pada Mimpi (Vokasi Berjaya) - Cover by Putih Abu-Abu

Lirik Lagu Condong Pada Mimpi (Vokasi Berjaya) – Cover by Putih Abu-Abu

Wes Tatas - Happy Asmara

Lirik Lagu Wes Tatas – Happy Asmara