Vita Alvia - Salam Tresno
Vita Alvia - Salam Tresno (sumber:KUYOU.id)

Download Mp3 Vita Alvia – Salam Tresno

Lirik Lagu Salam Tresno

Vita Alvia 

Sumilir angin wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno slirahmu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download Mp3 Vita Alvia – Salam Tresno

BACA juga :  Download Lagu Next Level Aespa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Cakra Khan feat. Rachel Rae - Seluruh Cinta #SalahTapiBaik

Lirik Lagu Cakra Khan feat. Rachel Rae – Seluruh Cinta #SalahTapiBaik

Vita Alvia - Salam Tresno

Lirik Lagu Vita Alvia – Salam Tresno