Download Mp3 Vita Alvia – Cidro 2 – Panas Panase Srengenge Kuwi

Download Mp3 Vita Alvia - Cidro 2 - Panas Panase Srengenge Kuwi

Lirik Lagu Cidro 2

Panas Panase Srengenge Kuwi

Vita Alvia

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Download Mp3 Vita Alvia – Cidro 2 – Panas Panase Srengenge Kuwi

BACA juga :  Download MP3 & Lirik Lagu Sewu Kutho Cover Nella Kharisma
No Comments
Post a comment