Tatu - Lala Widi feat Gerry Mahesa
Tatu - Lala Widi feat Gerry Mahesa

Download Mp3 Tatu – Lala Widi feat Gerry Mahesa

Lirik Lagu Tatu

Didi Kempot

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji – janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Download Mp3 Tatu – Lala Widi feat Gerry Mahesa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nonton YouTube 720 Harus Speed (Kecepatan) Berapa Sih? Simak Nih Penjelasannya!

Tatu - Lala Widi feat Gerry Mahesa

Lirik Lagu Tatu – Lala Widi feat Gerry Mahesa