Download Mp3 Tak Iklhasno – Happy Asmara Cover Woro Widowati

Tak Iklhasno - Happy Asmara Cover Woro Widowati

Lirik Lagu Tak Ikhlasno

Happy Asmara

Cover by Woro Widowati

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de’e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Mp3 Tak Iklhasno – Happy Asmara Cover Woro Widowati

[lazy-load-videos-and-sticky-control id=”MF-IlbJ2Nxs”]

BACA juga :  Lirik Lagu Raiden X Chanyeol - Yours (feat. LeeHi, Changmo)
No Comments
Post a comment