Download Mp3 Setyo Janji – Didi Kempot

Setyo Janji - Didi Kempot

Lirik Lagu Setyo Janji

Didi Kempot

Wis dadi niatku ngabekti marang negoro
Lilo tak pasrahke ati sak puputing nyowo
Ngugemi prasetyo setyo janji ora cidro
Mati ing palagan aku lilo

Wis dadi tugasku ngabekti mbelo negoro
Wis dadi karepku di penggak yo ora biso
Namun nyuwun donga romo ibu lan keluargo
Anggen kulo tugas ngemban projo

Mati urip tak pasrahke marang gusti
Kanti ikhlas jiwo lan ragaku iki

Wis sumpahku ora bakal tak blenjani
Setyo janji ngabekti mbelo nagari
Senajan adus getih tatu ra tak roso perih
Yen ra menang luwih becik ora mulih

Wis dadi tugasku ngabekti mbelo negoro
Wis dadi karepku di penggak yo ora biso
Namun nyuwun donga romo ibu lan keluargo
Anggen kulo tugas ngemban projo

Mati urip tak pasrahke marang gusti
Kanti ikhlas jiwo lan ragaku iki

Wis sumpahku ora bakal tak blenjani
Setyo janji ngabekti mbelo nagari
Senajan adus getih tatu ra tak roso perih
Yen ra menang luwih becik ora mulih
Yen ra menang luwih becik ora mulih

Download Mp3 Setyo Janji – Didi Kempot

[lazy-load-videos-and-sticky-control id=”90Ul6wvA22w”]

BACA juga :  Download Mp3 Yowes Modaro - Woro Widowati ft. Galih Wicaksono
No Comments
Post a comment