Download Mp3 Sebatas Teman – Happy Asmara

Sebatas Teman - Happy Asmara

Lirik Lagu Sebatas Teman

Happy Asmara

Aku wong seng pernah teko neng uripmu
Nanging aku durung iso dadi pilihan mu

Aku wong seng pernah merjuangke ati
Dinggo kowe wong bagus seng wes tak gemateni

Kowe ra tau ngerasake
Kabeh wes tak perjuangke
Namun kenyataan engkau sia siakan
Dan setelah hanya kau anggap teman

Pancen kabeh salahku mbukak ati nggo sliramu
Seng jelas jelas ra iso  nompo pengarepanku
Yen pancen kowe ra iso nompo opo anane
Tak mileh lungo ae

Arep sak gedene opo aku merjuangke
Tresno ku dinggo kuwe
Mung mbok sepelekke
Mungkin hanya dalam mimpi
Ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati

Kowe ra tau ngerasake
Kabeh wes tak perjuangke
Namun kenyataan engkau sia siakan
Dan setelah hanya kau anggap teman

Pancen kabeh salahku mbukak ati nggo sliramu
Seng jelas jelas ra iso  nompo pengarepanku
Yen pancen kowe ra iso nompo opo anane
Tak mileh lungo ae

Arep sak gedene opo aku merjuangke
Tresno ku dinggo kuwe
Mung mbok sepelekke
Mungkin hanya dalam mimpi
Ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati

Mungkin hanya dalam mimpi
Ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati

Download Mp3 Sebatas Teman – Happy Asmara

[lazy-load-videos-and-sticky-control id=”0R-4OZ_H8yQ”]

BACA juga :  Lirik Lagu Fanfare - TWICE

No Comments
Post a comment