Salam Tresno - Woro Widowati
Salam Tresno - Woro Widowati (sumber:YouTube)

Download Mp3 Salam Tresno – Woro Widowati

Lirik Lagu Salam Tresno

Woro Widowati

Sumilir angin wengi kang tumetes

Annambaih kangen ku sangsoyo gedi

Titipen rindu iki sangsoyo akeh

Amung biso dedungo angenku nggo kowe

 

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun

Sayang aku tulus tresno slirahmu

Tresno ra bakal ilyang

Kangen sangsoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download Mp3 Salam Tresno – Woro Widowati

BACA juga :  Lirik Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Cakra Khan with Rommate Project - Adalah Aku

Lirik Lagu Cakra Khan with Rommate Project – Adalah Aku

Salam Tresno - Woro Widowati

Lirik Lagu Salam Tresno – Woro Widowati