Download Mp3 Safira Inema – Jajal Kowe Dadi Aku | Dj Kentrung

Safira Inema - Jajal Kowe Dadi Aku | Dj Kentrung

Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku | Dj Kentrung

Safira Inema 

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne
Tuk bersabar

Wes pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kwe sing isih kumat kumatan
Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endang berubah
Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Jajal kowe dadi aku

Download Mp3 Safira Inema – Jajal Kowe Dadi Aku | Dj Kentrung

[lazy-load-videos-and-sticky-control id=”NsCO7Oq9ZIY”]

BACA juga :  Lirik Lagu XIN SHENG (SUARA HATI MANDARIN VERSION) - SARWENDAH
No Comments
Post a comment