Download Mp3 Safira Inema – Bojoku Nakal

Safira Inema - Bojoku Nakal

Lirik Lagu Bojoku Nakal

Safira Inema 

Bojoku nakal saiki

Sing tau muleh nong umah

Gawene mabuk mabukan

Sing mikiraken penggawean

 

Isun sing kuat, isun sing tahan

Banguro urip dewekan

 

Bojoku nakal saiki

Saben dino ngeloro ati

Sing mikir anak lan rabi

Saiki jarang mbelanjani

 

Sun jaluk engeto ambi anak riko

Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso

 

Bojoku nakal saiki

Sing tau muleh nong umah

Gawene mabuk mabukan

Sing mikiraken penggawean

 

Isun sing kuat, isun sing tahan

Banguro urip dewekan

 

Bojoku nakal saiki

Saben dino ngeloro ati

Sing mikir anak lan rabi

Saiki jarang mbelanjani

 

Sun jaluk engeto ambi anak riko

Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso

 

Bojoku nakal saiki

Sing tau muleh nong umah

Gawene mabuk mabukan

Sing mikiraken penggawean

Download Mp3 Safira Inema – Bojoku Nakal

https://www.youtube.com/watch?v=AnPxUQPstv4

BACA juga :  Lirik Lagu Nella Kharisma - Ojo Nesu Nesu
No Comments
Post a comment