Safira Inema - Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni
Safira Inema - Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni (sumber:YouTube)

Download Mp3 Safira Inema – Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni

Lirik Lagu Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni

Safira Inema 

aku.. nglakoni kabeh iki

ikhlas seko ning ati

nggo sliramu..

duh kang mas.. sepurane yen aku

nggawe loro atimu

aku.. ora menghargai

 

koe sing gemati..

yowes rapopo.. rasah digetuni..

cukup aku ngerti perjuanganku

dadi esemmu.. ning uripmu..

 

Reff :

sak jembare segoro

aku ikhlas yen akhire

kudu nompo loro iki

tu..lung ojo koe ninggalke aku

a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

yowes rapopo.. rasah digetuni

cukup aku ngerti perjuangankul

dadi esemmu.. ning uripmu..

 

Reff :

 

sak jembare segoro

aku ikhlas yen akhire

kudu nompo loro iki

tu..lung ojo koe ninggalke aku

a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 

pancen iki dalane

aku raiso nompo

aku wis iso nerimo

tapi aku sing ora lilo

 

pengenmu ke..pie

pengenku nyanding koe

wes lalekke aku

tak cobo nompo anane

 

mungkin wis takdire

kudu dikuatke

nompo.. kenyataane

aku ro koe.

pancen.. dudu jodone..

Download Mp3 Safira Inema – Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
AKMU - Happening

Lirik Lagu AKMU – Happening

Safira Inema - Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni

Lirik Lagu Safira Inema – Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni