Pantai Klayar - Didi Kempot
Pantai Klayar - Didi Kempot (sumber:lirik lagu dangdut)

Download Mp3 Pantai Klayar – Didi Kempot

Lirik Lagu Pantai Klayar

Didi Kempot

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo
Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo
Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo…

Download Mp3 Pantai Klayar – Didi Kempot

BACA juga :  Download Lagu Next Level Aespa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Gelo - Didi Kempot

Lirik Lagu Gelo – Didi Kempot

Pantai Klayar - Didi Kempot

Lirik Lagu Pantai Klayar – Didi Kempot