Download MP3 Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede Syahiba Saufa
Download MP3 Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede Syahiba Saufa

Download MP3 Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi – Leda Lede Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ora Tak Getuni Ora Tak TangisiLeda Lede

Syahiba Saufa

Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi
Lungamu Nengendi Aku Ra Nggoleki
Wes Kadung Kelaran Ati Ora Karuan
Wes Bubrah Kahanan Rosoku Uwes Ilang

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi
Lungamu Nengendi Aku Ra Nggoleki
Wes Kadung Kelaran Ati Ora Karuan
Wes Bubrah Kahanan Rosoku Uwes Ilang

Wes Lalekke Wae Aku Ora Nggondeli
Atiku Mung Siji Rakuat Yen Mbaleni
Salahmu Dewe Biyen Koe Wes Nglarani
Ati Leda Lede Saiki Koe Pengen Aku Bali

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

BACA juga :  Lirik Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane

Download MP3 Ora Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi – Leda Lede Syahiba Saufa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Lirik Lagu Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi – Leda Lede Syahiba Saufa

Lirik Lagu Orange TREASURE

Lirik Lagu Orange TREASURE Romanisasi