Om Adela - Los Dol | Yeni Inka
Om Adela - Los Dol | Yeni Inka (sumber:YouTube)

Download Mp3 Om Adela – Los Dol | Yeni Inka

Lirik Lagu Los Dol

Deny Caknan

Covered by Om Adela & Yeni Inka

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Mp3 Om Adela – Los Dol | Yeni Inka

Tinggalkan Balasan

Vice

Trailer Film Vice Bioskop Trans TV Malam Ini!

Om Adela - Los Dol | Yeni Inka

Lirik Lagu Om Adela – Los Dol | Yeni Inka