Download MP3 Nella Kharisma - Salam Tresno
Download MP3 Nella Kharisma - Salam Tresno

Download MP3 Nella Kharisma – Salam Tresno

Lirik Lagu Nella Kharisma – Salam Tresno

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang… Aku tulus Tresno slirahmu… Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download MP3 Nella Kharisma – Salam Tresno

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas AFTERSHINE - Live Koplo

Lirik Lagu Vita Alvia – Aku Ikhlas AFTERSHINE – Live Koplo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Salam Tresno

Lirik Lagu Nella Kharisma – Salam Tresno