Download MP3 Ndas Gerih – Denny Caknan

Ndas Gerih - Denny Caknan

Lirik Lagu Ndas Gerih – Denny Caknan

Jane aku ra pernah ngerti

Perasaanmu kepadaku

Tapi aku berusaha mencari

Isi hati dari sikapmu

Yen pancen atimu kuwi iso tenanan

Tak usahakno ning pelaminan

Kudu sabar ngadepi masalah kahananku

Sing nesrimo, sing legowo

Lawuh ku mie bancaan

Blendrang tuntut gedang

Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih

Isuk kudu wis tangi

Ngecong wedang kopi

Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah

Aku tak sing nglakoni polah

Urepmu semangatku sayangku padamu

I Will always I Love You

Download MP3 Ndas Gerih – Denny Caknan

BACA juga :  Lirik Lagu Lesti - Hitam Bukan Putih
No Comments
Post a comment