Download MP3 Lungo'o Happy Asmara

Download MP3 LUNGO’O HAPPY ASMARA

Lirik Lagu LUNGO’O

HAPPY ASMARA

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan kowe karo aku
seng tau ngancani susah senengmu
Nanging opo kenyataan
Kowe nglarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Download MP3 LUNGO’O HAPPY ASMARA

BACA juga :  Download Mp3 Tipe X - Salam Rindu (Keroncong) Cover by Remember Entertainment

Abu Khaeri

Penulis, Pelamun dan jualan ayam

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *