Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan – Golek Liyane Vita Alvia

Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Vita Alvia

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan – Golek Liyane

Vita Alvia

cobo tak kuwat kuwatne
weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne
mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang
jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang
senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

tresnoku kok sio sio
ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun
cekap semanten, matur nuwun

cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

BACA juga :  Download Mp3 Kembang Mawar - Ardha X Ndarboy Genk

Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan – Golek Liyane Vita Alvia

No Comments
Post a comment