Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Lusiana Malala
Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Lusiana Malala

Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Lusiana Malala

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Lusiana Malala

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Download MP3 Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Lusiana Malala

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Lusiana Malala

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Lusiana Malala

Lirik Lagu Hello CHEN

Lirik Lagu Hello (안녕) CHEN 첸