Download Mp3 Loro Pikir – Dara Ayu || Dj Kentrung

Loro Pikir - Dara Ayu || Dj Kentrung

Lirik Lagu Loro Pikir

Dara Ayu

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan jero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo

dino dino riko suguhi warah
dino dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan jero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

dadi loro pikir, dadi bingung ati
dung sing dianggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepulo soro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo
sun nerimo dung kelangan welas riko
masio magih ninggal roso nong jero dodo

BACA juga :  Lirik Lagu Iyo Kah - Bagarap

Download Mp3 Loro Pikir – Dara Ayu || Dj Kentrung

https://www.youtube.com/watch?v=TDMEj0d5juo

No Comments
Post a comment