Download MP3 & Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Didi Kempot

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji

Didi Kempot

covered by Nella Kharisma

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Download MP3 Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Didi Kempot covered by Nella Kharisma

BACA juga :  Bukan Jebolan Pesantren, Nissa Sabyan Ternyata Anak STM?

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Timnas Indonesia

Timnas Indonesia u23 Ingin Catatkan Sejarah Di Ajang SEA Games 2019!!

Berita Liga 1 2019 Hari Ini: Persib Incar Poin Penuh Di Markas PSS!!