Download MP3 & Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara

Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe

Happy Asmara

Salam balik kanggo kowe
Sing tau ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Lilo Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

Download MP3 Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara

BACA juga :  Lirik Lagu Aisyah Istri Rasulullah - Arabic Mohamed Tarek & Mohamed Youssef

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Download MP3 & Lirik Lagu above the time IU

Download MP3 & Lirik Lagu All is Found Evan Rachel Wood