Download MP3 & Lirik Lagu Sampe Tuwek Denny Caknan Covered by Happy Asmara

Lirik Lagu Sampe Tuwek

Denny Caknan

Covered By Happy Asmara

Seneng – seneng bareng
Susah – susah bareng
Nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wes tak angen – angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen – angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang, aku wes seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
rasah nduwe roso
Aku ninggalno awak’e
Dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we
Ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang – sayangan neng kene

Siji – siji ne wong
Seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng
Mesem saben bengi .
Huuu…wo….

Wes tak angen – angen
We bakal dadi jodohku
Ooo.. seneng – seneng bareng
Susah – susah bareng
Nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wes tak angen – angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen – angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang, aku wes seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
rasah nduwe roso
Aku ninggalno awak’e
Dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we
Ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang – sayangan neng kene

Siji – siji ne wong
Seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng
Mesem saben bengi .

Sampek tuwek we
Ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang – sayangan neng kene

Siji – siji ne wong
Seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng
Mesem saben bengi…..

Gawe urepku seneng
Hooo….oooo
Mesem saben bengi

Download MP3 Lagu Sampe Tuwek Denny Caknan covered by Happy Asmara

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Kenapa J Co Trending

Kenapa J Co Trending? Ternyata Begini Alasannya!

Download MP3 & Lirik Lagu Menunggu Menjadi Pacarmu (Menjamu) Brisia Jodie