Download MP3 & Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo

Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

sakno… sakno…

Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Download MP3 Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Seleksi Timnas U 19, Tiga Pemain Dipulangkan

Nikita Willy

Deretan Foto Nikita Willy di Deadvlei, Masih Tetep Cantik