Download MP3 & Lirik Lagu Kangen Nickerie Didi Kempot Covered by Nella Kharisma

Lirik Lagu Kangen Nickerie

Didi Kempot

Covered by Nella Kharisma

sepine wengi iki neng kene aku ngenteni
kesuwen suwene wis pirang sasi
ning nickerie kowe ra bali

opo aku salah nalika urip sak omah

rembulan sing ngilo ono
segoro padangono ati kulo

pujaan hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang mulio

opo aku salah nalika urip sak omah

aku nangis aku kangen
janjine biyen kowe seneng

neng nickerie tak enteni
gek mulio neng kene aku ngenteni

rembulan sing ngilo ono segoro
padangono ati kulo pujaan
hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang mulio

opo aku salah naliko urip sak omah

aku nagis aku kangen
janjimu biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek mulio neng kene aku ngenteni

neng nickerie gek enggal bali……

Download MP3 Lagu Nickerie Didi Kempot Covered by Nella Kharisma

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO! Penampilan Claudia Emmanuela Santoso di The Voice of Germany Pukau Judges dan Lolos ke Semifinal

Model Seksi, Yuan Herong

Berwajah Imut, Bertubuh Kekar, Dokter asal China ini Gegerkan Dunia Maya