Kalung Emas Didi Kempot
Kalung Emas Didi Kempot

Download MP3 & Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas

Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Download MP3 Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Tinggalkan Balasan

Berita Liga 1 2019: Hadapi Tira Persikabo, Djanur: Harus Bawa Poin!!

Foto-foto Windy Aisah

Pesona Windy Aisah, Atlet Angkat Besi Belia Yang Pecahkan Rekor di SEA Games 2019