Download MP3 & Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot Covered by Via Vallen

Lirik Lagu Kalung Emas

Didi Kempot

Covered by Via Vallen

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Download MP3 Lagu Kalung Emas Didi Kempot Covered by Via Vallen

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Download MP3 & Lirik Lagu Orphans Coldplay

Pasukan Demo

Antisipasi Demo, Polisi Terjunkan Ribuan Pasukan Pengamanan!