Download MP3 & Lirik Lagu Cidro Didi Kempot

Lirik Lagu Cidro

Didi Kempot

Wis sak mestine ati iki nelangsa
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semana
Kebak kembang wangi jroning dada

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro

Download MP3 Lagu Cidro Didi Kempot

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Download MP3 & Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara

Persebaya vs Psm Makasar

VIDEO!! Highlights Liga 1 2019, Persebaya (3) vs PSM (2)