Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

Download Mp3 Kowe Neng Endi – Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

Lirik Lagu Kowe Neng Endi

Pepeh SadBoy

Covered by Woro Widowati

Kowe neng endi aku kangen
Wes suwe ora ngabari
Opo kowe lali
Karo janjimu
Mbiyen ngancani aku

Mergo ati iki
Ora koyo biasane
Kangen karo esemu
Kange karo guyumu

Uwes pirang sasi
Kowe ngilang ra ngabari
Dungaku mung siji
Kowe sehat ati

Kowe neng endi aku kangen
Wes suwe ora ngabari opo kowe lali
Karo janjimu mbiyen ngancani aku
Opo kowe ngerti njero ati iki perih

Kowe neng endi aku kangen
Wes suwe ora ngancani aku saben bengi
Iling janjimu mbiyen ngancani aku
Tekane matiku

Lek nyatane wes duwe ganti
Aku lilo meski ati iki perih
Tak ikhlasno

Kowe neng endi aku kangen
Wes suwe ora ngabari opo kowe lali
Karo janjimu mbiyen ngancani aku
Opo kowe ngerti njero ati iki perih

Kowe neng endi aku kangen
Wes suwe ora ngancani aku saben bengi
Iling janjimu mbiyen ngancani aku
Tekane matiku
Iling janjimu mbiyen ngancani aku
Tekane matiku

Download Mp3 Kowe Neng Endi – Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

BACA juga :  Download Mp3 Tipe X - Salam Rindu (Keroncong) Cover by Remember Entertainment

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *