Download MP3 Happy Asmara – L D R (Layang Dongo Restu)

Download MP3 Happy Asmara - L D R (Layang Dongo Restu)

Lirik Lagu Happy Asmara – L D R (Layang Dongo Restu)

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku
Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu
Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki
Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Download MP3 Happy Asmara – L D R (Layang Dongo Restu)

BACA juga :  Lirik Lagu Your Eyes Tell - BTS
No Comments
Post a comment