Download MP3 Happy Asmara feat. Denny Caknan - Wes Tatas
Download MP3 Happy Asmara feat. Denny Caknan - Wes Tatas

Download MP3 Happy Asmara feat. Denny Caknan – Wes Tatas

Lirik Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan – Wes Tatas

tak eling eling biyen tau ngomong opo
arep ngancani aku tekan pungkase umurku
nanging saikine kowe ninggal janjine
ibarat banyu mili wes tekan segoro

cubo dadi aku, kuat po atimu
mesti kowe sambat ora kuat
aku uwes ora pengen loro
atiku wes tenang, wes tak anggep ilang

layangan sing tatas
tondo tresnoku wes pungkas
mabur duwur alang alang
yen tibo dadi kenangan

kowe sing tak eman eman
ninggalke roso kelaran
opo iki wes takdire
aku ikhlas, aku pasrah
wes tak ngalah

cubo dadi aku, kuat po atimu
mesti kowe sambat ora kuat
aku uwes ora pengen loro
atiku wes tenang, wes tak anggep ilang

layangan sing tatas tondo tresnoku wes pungkas
mabur duwur alang alang, yen tibo dadi kenangan
kowe sing tak eman eman ninggalke roso kelaran
opo iki wes takdire, aku ikhlas, aku pasrah, wes tak ngalah

Download MP3 Happy Asmara feat. Denny Caknan – Wes Tatas

BACA juga :  Lirik Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Salam Tresno

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Salam Tresno

Lirik Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Wes Tatas

Lirik Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan – Wes Tatas