Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo
Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo (sumber:pikiran-rakyat.com)

Download Mp3 Dory Harsa feat Nella Kharisma – Jodo

Lirik Lagu Jodo

Dory Harsa feat Nella Kharisma 

Sajak tresna, sing neng jero dada
Ora iso, bakal tak lalekno
Gedhe roso ati kula pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dada

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Tak kendhangi karo tak esemi
Soko ati, koe tak tresnani
Tak tembhangi, kula krungu langit melu nyanyi
Rindu niki kula sing nduweni

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi
Jodo mesti Gusti berkahi.

Download Mp3 Dory Harsa feat Nella Kharisma – Jodo

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TransTV (sumber: pikiran-rakyat.com)

Jadwal Trans TV Hari Ini Selasa, 15 September 2020

Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo

Lirik Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma – Jodo