Deswa Utomo - Luntur Cover Woro Widowati
Deswa Utomo - Luntur Cover Woro Widowati (sumber:Tribun Wow)

Download Mp3 Deswa Utomo – Luntur Cover Woro Widowati

Lirik Lagu Luntur

Covered by Deswa UtomoWoro Widowati

tego caramu lungo ninggalke aku
ora ono welas roso marang ning atimu
gur kanggo wong liyo kowe medot tresnaku
uripku sengsoro mergo mikir awakmu

janji trimo janji arep sehidup semati
tresno kui mesti ono godho sing niteni
betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki
tego tenan caramu nglarani atiku

aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu
lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu
mugo mugo wae koe bakal ngerasakke
sedihe atiku sengsoro mikir tresnamu

tak sumpahi ning uripmu rekoso dalan tresnamu
ngrasakke ajur atiku mendem tangis ning dadaku
opo pancen wis dalane nelongso tresno awakmu
tak trimo ikhlas kanggo ibadahku

tego caramu lungo ninggalke aku
ora ono welas roso marang ning atimu
gur kanggo wong liyo kowe medot tresnaku
uripku sengsoro mergo mikir awakmu

janji trimo janji arep sehidup semati
tresno kui mesti ono godho sing niteni
betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki
tego tenan caramu nglarani atiku

aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu
lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu
mugo mugo wae koe bakal ngerasakke
sedihe atiku sengsoro mikir tresnamu

tak sumpahi ning uripmu rekoso dalan tresnamu
ngrasakke ajur atiku mendem tangis ning dadaku
opo pancen wis dalane nelongso tresno awakmu
tak trimo ikhlas kanggo ibadahku

Download Mp3 Deswa Utomo – Luntur Cover Woro Widowati

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Woro Widowati - Cinta Semu

Lirik Lagu Woro Widowati – Cinta Semu

Deswa Utomo - Luntur Cover Woro Widowati

Lirik Lagu Deswa Utomo – Luntur Cover Woro Widowati