Denny Caknan ft. Happy Asmara - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) James Ap
Denny Caknan ft. Happy Asmara - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) James Ap (sumber:YouTube)

Download Mp3 Denny Caknan ft. Happy Asmara – Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) James Ap

Lirik Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji)

James Ap

Denny Caknan ft. Happy Asmara 

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Download Mp3 Denny Caknan ft. Happy Asmara – Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) James Ap

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kenanglah Aku - Naff | Cover by Nabila Maharani ft. Tri Suaka

Lirik Lagu Kenanglah Aku – Naff | Cover by Nabila Maharani ft. Tri Suaka

Denny Caknan ft. Happy Asmara - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) James Ap

Lirik Lagu Denny Caknan ft. Happy Asmara – Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) James Ap