Bapak | Didi Kempot - Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu
Bapak | Didi Kempot - Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu (sumber:YouTube)

Download Mp3 Bapak | Didi Kempot – Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu

Lirik Lagu Bapak

Didi Kempot

Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu

Rambut wis ra ireng
Wis malih rupane
Ireng dadi putih saikine
Dino tambah dino
Umur tambah tuo
Nanging koyo koyo ora diroso
Ngadeg dadi cagak
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur
Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Reff;

Bapak… bapak… tekadmu kuwi tak puji
Bapak… bapak… kowe koyo senopati
Bapak… bapak… panasmu ngungkuli geni
Bapak… bapak… keno angin soyo ndadi
Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo

“…bapak… senajan umurmu wis tuwo
Nanging tekadmu iso dadi tulodho,
Aku anakmu mung biso memuji
Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
Saking gusti ingkang moho kuwoso
Kulo, Pak anak sampean…

Ngadeg dadi cagak
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur
Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Reff;

Bapak… bapak… tekadmu kuwi tak puji
Bapak… bapak… kowe koyo senopati
Bapak… bapak… panasmu ngungkuli geni
Bapak… bapak… keno angin soyo ndadi
Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Download Mp3 Bapak | Didi Kempot – Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Sing Tak Sayang Ilang - Dory Harsa

Lirik Lagu Sing Tak Sayang Ilang – Dory Harsa

Bapak | Didi Kempot - Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu

Lirik Lagu Bapak | Didi Kempot – Saka & Seika ft. Betrand Peto Putra Onsu