Arda - Kagem Ibu (Cipt.Didi Kempot)
Arda - Kagem Ibu (Cipt.Didi Kempot)

Download Mp3 Arda – Kagem Ibu (Cipt.Didi Kempot)

Lirik Lagu Kagem Ibu

Didi Kempot

Ibu.. wis kepenak panggonmu
Pancen wis pastine
Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku..

Ibu.. ora kendat nggonaku
Aku ra lali waktu
Terus yen isih ono nyawaku..
Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j’roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:

Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j’roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:
Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Download Mp3 Arda – Kagem Ibu(Cipt. Didi Kempot)

BACA juga :  Download Mp3 Arda - Ora Bisa Mulih

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Pohon misterius terbakar sendiri pemalang

Video Penampakan Pohon di Pemakaman Pemalang yang Terbakar Misterius

Arda - Kagem Ibu (Cipt.Didi Kempot)

Lirik Lagu Arda – Kagem Ibu (Cipt.Didi Kempot)