Download Lagu SATRU, Denny Caknan x Happy Asmara

Download Lagu SATRU, Denny Caknan x Happy Asmara

Download Lagu SATRU, Denny Caknan x Happy Asmara

Lagu SATRU

Berikut lirik lagu SATRU yang dinyanyikan oleh Ardhito Pramono feat. Detik Waktu Quartet.

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo mpun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur ceritane
Sing jelas aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sakteruse

Tulung percoyo aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku, iki gur mung salah pahamku
Satru, hubungan mung salah pahammu
Sampeyan kudu ngerteni, aku cemburu

Gusti kulo mpun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur ceritane
Hoo ooo sing jelas aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sakteruse

Tulung percoyo aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku, iki gur mung salah pahamku

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu

 

Download Lagu SATRU, Denny Caknan x Happy Asmara

 

No Comments
Post a comment