Download Lagu Lemah Teles 2
Download Lagu Lemah Teles 2

Download Lagu Lemah Teles

Download Lagu Lemah Teles merupakan lagu original Vicky Prasetyo. Lagu ini kemudian dibawakan kembali oleh penyanyi dangdut yang populer di Youtube Esa Risty dan Yeni Inka.

Lirik Lagu Lemah Teles

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Download Lagu Lemah Teles
Download Lagu Lemah Teles

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Download Lagu Lemah Teles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Lirik Lagu Lemah Teles

Lirik Lagu Lemah Teles

Video Tiktok Viral

Video Tiktok Viral Terbaru Cantik Segar dan Jago Goyang