Aku Tenang- Happy Asmara
Aku Tenang- Happy Asmara

Download MP3 Aku Tenang- Happy Asmara

Lirik Lagu Aku Tenang

Happy Asmara

 

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin ndalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

Wes.. suwe..
Aku ngenteni kowe
Nganti saiki biso dadi siji..

Mung.. kowe..
Sing purun nompo opo kahananku
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin ndalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

Wes.. suwe..
Aku ngenteni kowe
Nganti saiki biso dadi siji..

Mung.. kowe..
Sing purun nompo opo kahananku
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Download MP3 Aku Tenang-  Happy Asmara 

Tinggalkan Balasan

Sepeda SNI

Masih Soal Sepeda yang Kena Razia, Ini Ketetapan SNI Sekarang!

Lirik Lagu Aku Tenang- Happy Asmara