Chord Gitar Salam Tresno – Vita Alvia

Chord Gitar Salam Tresno - Vita Alvia
Chord Gitar Salam Tresno - Vita Alvia (sumber:YouTube)

Chord Gitar Salam Tresno 

Vita Alvia

(intro)


 

 

sumilir  . . angin wengi kang tumetes . .
anambahi  kangenku sangsoyo  gedi . .
titipan . . rindu iki sangsoyo akeh
amung biso  dedungo angenku nggo  kowe . . ee . .

sliramu . . siji . .   tresnoku yo mung  siji
tak simpen lan tak jogo tekane mati . .
pa . . nyuwunku  . . kanggo riko
njogo tresno  isun
sayang . . aku tulus tresno  sliramu . . huu . .

(chorus)

tresno  ra bakal  ilang
kangen  sangsoyo  mbekas
tembang rindu kanggo  riko
janji suci tekaning  pati . .

salam tresno dijogo
senadyan adoh panggonanmu
sumpah  tulus kanggo riko
salam  rindu . .   ning sliramu  . .

 

Musik :

[Am ]

sumilir  . . angin wengi kang tumetes . .
anambahi  kangenku sangsoyo  gedi . .
titipan . . rindu iki sangsoyo akeh
amung biso  dedungo angenku nggo  kowe . . ee . .

sliramu . . siji . .   tresnoku yo mung  siji
tak simpen lan tak jogo tekane mati . .
pa . . nyuwunku  . . kanggo riko
njogo tresno  isun
sayang . . aku tulus tresno  sliramu . . huu . .

(chorus)

tresno  ra bakal  ilang
kangen  sangsoyo  mbekas
tembang rindu kanggo  riko
janji suci tekaning  pati . .

salam tresno dijogo
senadyan adoh panggonanmu
sumpah  tulus kanggo riko
salam  rindu . .   ning sliramu  . .

BACA juga :  Lirik Lagu Dara Ayu ft. Bajol Ndanu - Cinta Tak Terpisahkan (Reaggae Version)

tresno  ra bakal  ilang
kangen  sangsoyo  mbekas
tembang rindu kanggo  riko
janji suci tekaning  pati . .

salam tresno dijogo
senadyan adoh panggonanmu
sumpah  tulus kanggo riko
salam  rindu . .   ning sliramu  . .