Chord Cidro Dan Lirik Lagu Cidro – Didi Kempot

Chord Gitar Dan Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot
Chord Gitar Dan Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot (sumber:Tribun)

Chord Cidro

Didi Kempot

Intro: G# C# D# A#m Fm D#

G# C# D# G#

C#m G#  C#m D#

C#m G# D# G# D#

wis sak mestine . . . . .ati iki nelongso

wong siki tak tresnani blenjanijanji

opo ora iling. . . nalikosemono

kebak kembang . . wangi jroning dodo. . . 

 

kepiye maneh. . . iki pancen nasibku

kudu nandang loro koyo mengkene

remuk ati iki . .. Yen eling janjine 

ora ngiro . . . . jebul lamis wae

int : A#m D# G#

 

{ reff }

gek ono salah awakku iki

kowe nganti tego mblenjani janji   

opo mergo , kahanan uripku iki

mlarat bonho . . . seje karo uripmu . . .

aku nelongso . . mergo kebacuttresno

ora ngiro . . saiki ne cidro

 

music : Fm G#

C# D# G#

C# D# G# D#

 

wis sak mestine . . . . .ati iki nelongso

wong siki tak tresnani blenjanijanji

opo ora iling. . . nalikosemono

kebak kembang . . wangi jroning dodo. . .

 

kepiye maneh. . . iki pancen nasibku

kudu nandang loro koyo mengkene

remuk ati iki . .. Yen eling janjine 

ora ngiro . . . . jebul lamis wae

 

int : A#m D# G#

 

kembali ke : reff

 

{end : }

ora ngiro . . . . . . . . .saiki ne cidro