Chord Gitar Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa
Chord Gitar Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa (sumber:detikHot)

Chord Gitar Banyu Moto – Nella Kharisma ft. Dory Hars

Chord Gitar Banyu Moto – Nella Kharisma ft. Dory Harsa

intro :

tembang iki  . .  tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak enteni
nganti saiki . .

tumetes banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan  janji
sehidup semati

reff :

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani
tekaning mati  . .

cahyo lintang ing wengi
nggawe ayeme ati
tambah ndedowo roso
kangen mring sliramu
tres  . .  naku  . .

musik :

tumetes banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan  janji
sehidup semati

reff :

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani
tekaning mati  . .

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani
tekaning mati  . .

cahyo lintang ing wengi
nggawe ayeme ati
tambah ndedowo roso
kangen mring sliramu
tres  . .  naku  . .

BACA juga :  Lirik Lagu Luka Yang Kurindu - Mahen (Cover Hanin Dhiya)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

I Like You So Much, You’ll Know It - A Love So Beautiful OST (Putih Abu - Abu English Cover)

Lirik Lagu I Like You So Much, You’ll Know It – A Love So Beautiful OST (Putih Abu – Abu English Cover)

Chord Gitar Selalu Ada - Blackout

Chord Gitar Selalu Ada – Blackout